Ban Sebepleri. . .

Merhabalar ;

Bugünkü konumuzda sizlere Gm'ler ve Ban sebeplerinden bazılarını anlatacağız.

Genel olarak sizlerin Knight Online oyununda yasaklanmış olan kurallara aykırı davranıldığı için olma ihtimali çok yüksektir.

Örneğin sizlerin Koxp kullanıp ban sebebini sormanız Gm'ler için aralarında alay konusuna dönüşmeye başladığı söylenilmekte.

Sizler eğerki ban sebebinizi biliyorsanız ve bunun üstüne ban sebebi nedir diye soruyorsanız siz aslında hiç Knight Online oyuncusu olmadığınızı belli etmiş olursunuz.

Bugünkü konumuz hakkında sizlerden yorum bekliyoruz. . .

BATTAL

Knight Online - For Banned. . .

Merhabalar ;

Bugünkü konumuzda sizlere Knight Online hakkında bilgiler vermeye devam edeceğiz. . .

Bizlerin başından geçen olaylardan bahsetmek isterim. . . :)

2009 Mayıs ayı içerisinde '' IIIBenJaminButtonIII '' isimli Charım Emc yanındaki Apelerde Koxp bırakmıştım ama pc başında party'de Geyik muhabbeti yaparken bi baktım full olan pt aniden 3 kişiye düştü ve sonra o Muhteşem olay Disconnet From Server :)))

Tabiki ben ve kurduğum pt Koxper olduğundan dolayı hiç bir sorun olmadı ertesi gün Koxp'er akar :))))

ama burda çok üzüldüğüm şey ise aramızda 2 kişi Koxp'er değildi 1 tanesi ban yedi Charda Dual +8 Cleaver, +7 Md, +7 Full Cthin Set ve 4 Gb Para en üzüldüğüm olay buydu.



Şimdi sizlerde başınıza gelen en komik veya en acıklı Knight Online hikayelerini sitemize yorum halinde yazmanız rica olunur. . .

GRMASTER

Knight Online Geçmişi ve Kayıt olma. . .

Merhabalar ;

Bugünkü Konumuz

Knight Online Kayıt Ol'konusunda sizleri bilgilendireceğiz.

Knight Online ilk olarak 2000 yılında türkiyede oynanılan bir oyun haline geldi.

2005 Senesinde serverlerin hepsinin resetlenmesi sonucunda bütün herkezin yaptıkları milyarlık charların gitmesi sonucunda büyük bir kısım Knight Online oyununu bıraktılar ama bırakmayanlar ise Knight Online hayranları oldu. Sizleri bekleyen bir büyük tehlike daha Tahminimizce 2 - 3 yıl sonra olacaktır. Sizler bir an önce itemlerinizi elden çıkartın ve normal bir charla oynamaya devam etmenizi tavsiye ediyoruz. Knight Online'ye üye olmak isterseniz sitemizdenki linke tıklayabilirsiniz. . .

Bizi Seçtiğiniz İçin Teşekkürler. . .

GRMASTER

Knight Online'de Bakım Çalışması

Merhabalar ;

Sizler için günü gününe güncel konuları sitemizde full olarak yayınlıyoruz ve yayınlamaya devam edeceğiz. Bugünkü konumuz Knight Onlinedeki bakım çalışması hakında bilgi vereceğiz yeni serverde Dupe yapıldığı iddiası ile serveri Gece 3'den 7'ye kadar kapatılacağı Knight Online resmi ekibi tarafından açıklandı. Sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. . .

BATTAL

Knight Online'de Yasa Dışı Hileler Kapatıldı. . .

Merhabalar bugünkü konumuzda Knight Online oyuncularını çok üzecek bir durumdan bahsedeceğiz. Malum sizlerin olmasada bazı hilecilerin yaptıkları özel programlarla oyunda haksız coins elde etmelerine karşı koyamadıkları için Knight Online Türkiye ekibinin yaptığı çalışmada Knight Online oyuncularının belirledikleri bir miktarın üzerinde parası olan oyuncuların paralarını bir orana sabitlediler. Sizler için Knight Online hakkında yayınlayacağımız her konuyu özenle sizler için hazırlıyoruz.

BATTAL

Private Serverler Hakkında Bilgiler. . .

Merhabalar ;

Sizlere bu gün Private ( Pvp ) serverler hakkında bahsedeceğiz. Türkiyede 2000 yılından sonra kurulmaya başlanılan ve Knight Online'nin Expleri kadar zor asla değildir. Ama server kurucularının bunu istedikleri gibi zorlaştırdıklarıda bilinmektedir. Sizlerin en çok sevdikleri serverler hakkında kısa bi araştırma yaptık ve çıkan sonuç ;

Exp ve İtem Kolay : % 40

Exp ve İtem Zor : % 20

Knight Online ( Usko ) gibi zor : % 10

İtem Zor Exp Kolay : % 10

Kolay Andream Server : % 10

Zor Andream Server : % 5

Ne Olsa Oynarım Diyenler : % 5

Sizleri sitemizde görmekten gurur duyuyoruz. . .

BATTAL

Knight Online'de Yapılan ve yapılmakta olan hileler. . .

Merhabalar bu günkü konumuzda sizlere Knight Online yapılan ve yapılmakta olan hilleler hakkında bazı bilgiler vereceğiz. En önemlilerinden birisi olan dolandırıcılık ve kandırmadır. Sizi kandırmak isteyen Knight Online oyuncularının genelde ilk yaptıkları şey sizin elinizde para eden bir item gördüklerinde yapacakları şeyler sınırlıdır. Size önce S.a şeklinde samimiyet kurmaya çalışırlar daha sonra size '' Kardeş senin elindeki itemi 2 Tane yapak istermisin bende süper bi program var yapalım mı ? '' derler ve size önce bankaya gitmenizi ve daha sonra elinizdeki itemi bankaya koymanızı sonra bankayı kapatıp tekrar açmanızı ve koyduğunuz itemi geri almanızı isterler. Sizden twon atmanızı ve benim seni göremeyeceğim bir yere 99999999 dan pzaar kurmanızı isterler ve sizden 99999999 dan sonra 9 dan kurmanızı isteler daha sonra sizin koyduğunuz itemi uzaktan çekerler ve Alt + F4 çekerler ve siz o kişiyi birdaha bulamazsınız giden iteminizin arkasından BİR BARDAK SOĞUK SU İÇİN. . .

BATTAL

Knight Online Paylaşim Blogu Hizmetinizde...

Merhabalar sizler için dünyaca ünlenmiş ve halende ünlenmekte olan bizlere göre dünyanın en süper oyunu olan Knight Online için sizlere yardımcı olacak bir site ile sizlerin karşısına geliyoruz. Knight Online Kayıt Olabilirsiniz.


Genellikle Knight Online'nin en büyük sorunlarından birisi olan Third Party Tool Or İllegal Activity Has Been Dete sorununu tamami ile kökünden çözmeye geliyoruz. Knight Online Are nedir. Sizlerin çok aradığı ve bulamadığı koxpları Knight Online'nin her patch atladığının ertesi günü sietmizde koxpu sitemizde bulabileceksiniz. Birde sizler için sitemizde genel sorunları paylaşabileceğiniz bir bölüm olacaktır. Sitemizde bütün karakterlerin skil dizişlerini resimli analatımları ile bulabileceksiniz. Sadece Knight Online ile kalmayacağız dünyada oynanılan Online oyunların hepsini siztemizde bulabileceksiniz. Knight Online'de önemli olan bütün görevleri bulabilirsiniz. Örneğin Anahtar Görevi'ni bulabilirsiniz.


Özellikle Knight Online'de çıkan sorunları bizlere ileterek sizlere yarımcı olacağız. Sizlerin aramakta olduğunuz Para Hilesi, Duvar Hack, Seri Cs 52 skili, Oto Kutu, Seri Heal, Tbl'leri ve hilleri vs. bütün herşeyi sitemizde bulabileceksiniz. Ayrıca sizler için dünyada Knight Online kadar çok tutulan bir diğer knight online oyunu olan Myko'yu sitemizde bulabileceksiniz, sizler için açık olan serverleri Ip'leri ile birlikte yayınlıyacağız. Sizler için sitemizde açtığınız serverleri sitemizde tanıtabileceksiniz ve ayrıca hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Server kurulumları hakkında her türlü bilgiyi sitemize açacağımız olan server kuruluşu yardım bölümünü sitemizde bulabileceksiniz.


Sitemizde saygılı olmanın esas olacağını sizlere belirtmek isteriz ve her hangi bir. karakter isimleri ve özellikle Warior isimleri, Gm listesi mevcut olacaktır. Sitemizden ban ( Banned ) sebeplerinide öğrenebilirsiniz ve Gm'lere Ticket atabilirsiniz...!

Ayrıca sitemize
'' knayt üye ol '' şeklinde ziyaretçi gelmektedir...

Kesinlikle yanlış bir ifadedir..Lütfen türkçemize daha uygun şekilde yazalım ve okuyalım...

Sitemizde kalıcı olmanız dileklerimizle. . .

GRMASTER