Knight Online Paylaşim Blogu Hizmetinizde...

Merhabalar sizler için dünyaca ünlenmiş ve halende ünlenmekte olan bizlere göre dünyanın en süper oyunu olan Knight Online için sizlere yardımcı olacak bir site ile sizlerin karşısına geliyoruz. Knight Online Kayıt Olabilirsiniz.


Genellikle Knight Online'nin en büyük sorunlarından birisi olan Third Party Tool Or İllegal Activity Has Been Dete sorununu tamami ile kökünden çözmeye geliyoruz. Knight Online Are nedir. Sizlerin çok aradığı ve bulamadığı koxpları Knight Online'nin her patch atladığının ertesi günü sietmizde koxpu sitemizde bulabileceksiniz. Birde sizler için sitemizde genel sorunları paylaşabileceğiniz bir bölüm olacaktır. Sitemizde bütün karakterlerin skil dizişlerini resimli analatımları ile bulabileceksiniz. Sadece Knight Online ile kalmayacağız dünyada oynanılan Online oyunların hepsini siztemizde bulabileceksiniz. Knight Online'de önemli olan bütün görevleri bulabilirsiniz. Örneğin Anahtar Görevi'ni bulabilirsiniz.


Özellikle Knight Online'de çıkan sorunları bizlere ileterek sizlere yarımcı olacağız. Sizlerin aramakta olduğunuz Para Hilesi, Duvar Hack, Seri Cs 52 skili, Oto Kutu, Seri Heal, Tbl'leri ve hilleri vs. bütün herşeyi sitemizde bulabileceksiniz. Ayrıca sizler için dünyada Knight Online kadar çok tutulan bir diğer knight online oyunu olan Myko'yu sitemizde bulabileceksiniz, sizler için açık olan serverleri Ip'leri ile birlikte yayınlıyacağız. Sizler için sitemizde açtığınız serverleri sitemizde tanıtabileceksiniz ve ayrıca hiç bir ücret ödemeyeceksiniz. Server kurulumları hakkında her türlü bilgiyi sitemize açacağımız olan server kuruluşu yardım bölümünü sitemizde bulabileceksiniz.


Sitemizde saygılı olmanın esas olacağını sizlere belirtmek isteriz ve her hangi bir. karakter isimleri ve özellikle Warior isimleri, Gm listesi mevcut olacaktır. Sitemizden ban ( Banned ) sebeplerinide öğrenebilirsiniz ve Gm'lere Ticket atabilirsiniz...!

Ayrıca sitemize
'' knayt üye ol '' şeklinde ziyaretçi gelmektedir...

Kesinlikle yanlış bir ifadedir..Lütfen türkçemize daha uygun şekilde yazalım ve okuyalım...

Sitemizde kalıcı olmanız dileklerimizle. . .

GRMASTER

0 Responses to "Knight Online Paylaşim Blogu Hizmetinizde..."

Yorum Gönder